duminică, 26 mai 2013

Cursuri de inot cu antrenor personal in Bucuresti !


Cauti un antrenor personal pentru inot in Bucuresti ? Iti este frica de apa si vrei sa inveti sa inoti sau sa iti perfectionezi miscarile insusite gresit prin inot ? Te preocupa sanatatea ta, aspectul fizic si vrei o doza cat mai mare de energie? Atunci ai ajuns la locul potrivit ! Antrenorii nostri sunt gata sa va ajute in functie de dorintele, nevoile si timpul pe care il aveti disponibil indiferent de varsta. Prin cursurile de inot personal trainer se urmaresc antrenamente de inot, cu antrenor personal in bazine descoperite, in aer liber, sau in cadrul salilor acoperite pe timp de iarna sau vara la ore diferite in functie de psobilitatile cursantului.

Cu ce te poate ajuta un antrenor personal ?

Cursuri de inot cu antrenor personal - Personal TrainerSuccesul in inot apare atunci cand motivatia devine un obicei. Un antrenor personal te poate ajuta sa depasesti momentele grele si lipsa motivatiei in drumul tau spre indeplinirea obiectivelor ! El poate deveni profesorul, antrenorul tau de inot dar si prietenul tau. Pentru stabilirea acestor detalii este nevoie de comunicarea antrenor - elev, iar prin evaluarea rezultatelor si observarea atitudinii fata de curs motivatia si rezultatele vor deveni un obicei.
In cazul cursurilor de inot cu antrenor personal metodele de invatare tin cont de psihologia cursantului se urmareste adaptarea la mediul acvatic, apoi invatarea miscarilor de baza ale inotului – de la simplu la  complex si de la usor la greu– finalizand programul de lucru in functie de posibilitatile organismului si particularitatile individuale de varsta si sex cu invatarea si perfectionarea miscarilor. Trebuiesc excluse metodele dure prin care cursantii sunt fortati sa invete sa inoate, deoarece acestia pot deveni speriati sau chiar traumatizati dupa cateva ore de lucru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu